תרימו! כך תשדרגו את הרמות הכוסית בעבודה

תרימו! כך תשדרגו את הרמות הכוסית בעבודה

כולם עושים את זה – אבל איך עושים את זה נכון? הרמות כוסית בעבודה הן זמן מעולה לגיבוש, לקצת הומור פנימי וגם לאכול כמה דברים טובים ומפנקים. מתאים לכם? קבלו רשימת טיפים שתהפוך את הרמת הכוסית לאירוע שיזכרו לכם גם בחג הבא

יוצרים חלומות מתוקים: ביקור בסדנת הקיץ של רולדין

יוצרים חלומות מתוקים: ביקור בסדנת הקיץ של רולדין

מה יותר כיף מפינוקים עם קצפת, שוקולד ובצק סוכר? להכין את הפינוקים האלה לגמרי בעצמכם. בסדנת הקיץ לילדים שבמרכז החוויות והטעמים של רולדין, לומדים ללוש, לזלף, לקשט וגם ליצור חלומות מתוקים שאפשר לקחת הביתה בקופסה

יופי של קינוח: האסתטיקה של האוכל

יופי של קינוח: האסתטיקה של האוכל

כששלומי פדידה, הקונדיטור הראשי של רולדין, מסיים ליצור עוגה חדשה, הוא ניגש לשלב החשוב לא פחות: עיצוב העוגה. "גם העוגה הטעימה בעולם לא תצליח, אם היא לא תיראה טוב", הוא אומר השיחה על עוגות ואסתטיקה ומוסיף "אני לא רק צריך להיות צעד אחד לפני המתחרים, אלא גם צעד אחד לפני הלקוחות" – ותודה לאינסטגרם ולפייסבוק

קבלו עדכונים חמים וטעימים ישירות לתיבת המייל שלכם:
תפריט נגישות