לארח עם רולדין

תרימו! כך תשדרגו את הרמות הכוסית בעבודה

כולם עושים את זה – אבל איך עושים את זה נכון? הרמות כוסית בעבודה הן זמן מעולה לגיבוש, לקצת הומור פנימי וגם לאכול כמה דברים טובים ומפנקים. מתאים לכם? קבלו רשימת טיפים שתהפוך את הרמת הכוסית לאירוע שיזכרו לכם גם בחג הבא

פחות או יותר מהרגע בו החל המנהג לאכול תפוח בדבש בראש השנה, החלו גם הרמות הכוסית במקום העבודה. כן, עד כדי כך המנהג הזה מרגיש כאילו היה כאן ומאז ומעולם ו... רק לנו יש תחושה שהוא לא ממש השתנה? ראש השנה, פסח ושוב ראש השנה, תמיד אותו כיבוד, אותן כוסות פלסטיק עם יין וגם (פחות או יותר) אותו נאום קצר (או ארוךךךךך) של הבוס או הבוסית שלכם.


אם אתם אלה שאחראים על הרמת הכוסית בעבודה ואם גם לכם קצת נמאס לראות את הקולגות שלכם מגלגלים עיניים או עסוקים בלנסות ולנחש את שווי המתנה לחג, הנה כמה טיפים קלים לביצוע, שיהפכו את הרמות הכוסית המשרדיות לאירוע מהנה שאף אחד לא יחשוב להבריז ממנו:

1. הכל אישי: באירועים מהסוג הזה, המגע האישי הוא זה שיעלה חיוך קטן בקרב העובדים  - וגם יגרום להם לצלם ולהעלות לפייסבוק או לאינסטגרם שלהם: קשיות עם קישוטי שפמים או קשת בענן, ציור פרצופים על הכוסות והקערות וכן הלאה. עוד אפשרות היא ברכה אישית ולא גנרית לכל עובד (אפילו שורה אחת תעשה את העבודה) ושלטים עם מבחר ציטוטים שתתלו על הקירות, ציטוטים שכל מי שעובד אתכם מכיר.



2. עיצוב: במקום כמה בלונים ייצוגיים, לכו על משהו עם מעוף. קשטו את המשרד באביזרים שנמצאים בו ביומיום: פתקיות דביקות בשלל צבעים, מגשים צבעוניים מחדר האוכל, שרשראות עם לוגו החברה וכן הלאה.

3. כיבודים. בסופו של דבר, העובדים שלכם רוצים להתפנק קצת ולהרגיש שמעריכים אותם. עוגיות יבשות משקית ועוד כמה חטיפים מלוחים זה נחמד - אבל כשמציינים משהו חגיגי כמו שנה חדשה, זה לא מספיק. תנו לעובדים הרגשה שמעריכים אותם, שהתאמצו עבורם, שתכננו וחשבו כדי שיהיה להם כיף וטעים. מביס לביס בכיבוד איכותי החיוכים יעלו. בסניפי רולדין תוכלו להזמין מגוון מגשי אירוח מפנקים, מתוקים ומלוחים שישדרגו את הרמת הכוסית ויהפכו אותה לחגיגה.



>> רוצים להזמין את מגשי האירוח של רולדין? לחצו כאן

4. תכנית אמנותית. נשמע משעמם? להפך. אופציה אחת היא לשכור מכונת קריוקי ולתת לעובדים לפרוק עול  - ואפילו להוסיף איזה פרס קטן בסוף. אופציה נוספת היא לעמול כבר מעכשיו על סרטון שיסכם את השנה. כיום יש תוכנות פשוטות מאוד שבעזרתן אפשר לחבר יחד תמונות וסרטונים. אז מה יהיה בסרטון? מלבד תמונות מציוני דרך משמעותיים של החברה במהלך השנה, בקשו כבר עכשיו מהחברים בעבודה להעביר לכם תמונות שהם צילמו. התמונות, שבאופן טבעי יהיו פחות על הצד הרשמי, יוסיפו עניין וצבע. עוד אופציה: להוסיף כיתובים מצחיקים לתמונות – סמכו עלינו, מאין כמו לשמוע צחקוקים בגלל משהו שאתם כתבתם.


 
5. בחירת עובדים מצטיינים. בהרבה מקומות עבודה בוחרים בראש השנה כזמן טוב להכריז על העובדים המצטיינים – ואם כבר, למה שלא תנצלו את ההזדמנות ותעניקו עוד כמה תארים, כאלה שהם קצת פחות רשמיים. דוגמאות? בשמחה: "העובד ששותה הכי הרבה קפה", "העובד שמביא את ארוחות הצהריים הכי מגרות" וגם: "העובד שהכי כיף להיתקע אתו במעלית", "העובד עם עמדת העבודה הכי משודרגת", "העובד ששולח את הסרטונים הכי מצחיקים בוואטסאפ של העבודה" וכן הלאה.

>> להזמנת מגשי האירוח של רולדין לחצו כאן


ולסיום, קבלו מתכון שישדרג את יכולות האירוח שלכם:

קרואסון חמאה עם סלמון

 

המרכיבים:

קרואסון חמאה מוכן אחרי אפייה

גבינת שמנת

סלמון מעושן פרוס

צנונית פרוסה דק

מלפפון פרוס לפרוסות דקות באלכסון

מלח גס

פלפל שחור


אופן ההכנה:

1. חוצים באמצע את הקרואסון באמצע אך לא עד הסוף.

2. מורחים גבינת שמנת ומעל מניחים את הסלמון מעושן.

3. מסדרים מעל 4 פרוסות צנונית ו-2 פרוסות מלפפון.

4. מתבלים במלח גס ופלפל שחור לפי הטעם.

 

כתבות נוספות


להתפנק בלבן: עוגת גבינה גבוהה קלאסית

להתפנק בלבן: עוגת גבינה גבוהה קלאסית

אחרי הקישים, הסלטים, המטבלים והפוקצ'ות, קבלו את הכוכבת האמיתית של ארוחת חג השבועות: עוגת הגבינה

יופי של קינוח: האסתטיקה של האוכל

יופי של קינוח: האסתטיקה של האוכל

כששלומי פדידה, הקונדיטור הראשי של רולדין, מסיים ליצור עוגה חדשה, הוא ניגש לשלב החשוב לא פחות: עיצוב העוגה. "גם העוגה הטעימה בעולם לא תצליח, אם...

קבלו עדכונים חמים וטעימים ישירות לתיבת המייל שלכם:
תפריט נגישות