המתכונים שלנו

תותים לנצח: עוגיות ריבה שכולם אוהבים

מכירים את העוגיות האלה שיש לנו אליהן סנטימנט מיוחד? אז עוגיות הריבה שלנו שמגיעות עם מתכון פשוט להכנה ועושות חשק לעוד - קדימה למטבח!

המרכיבים: (50 עוגיות)

2 תבניות מרופדות בנייר אפיה

בצק העוגיות:

200 גרם אבקת סוכר (1 +3/4 כוסות)

500 גרם קמח (3 + 1/2 כוסות)

300 גרם חמאה

2 ביצים

2 טיפות תמצית וניל

1/2 כפית גרדת לימון

המילוי:

60 גרם אבקת סוכר (1/2 כוס)

1 צנצנת ריבת תות איכותית

קורצן בקוטר 4 סנטימטר

קורצן בקוטר 1 סנטימטר

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מערבלים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.

3. מוציאים ומרדדים את הבצק לעובי של 3 מילימטר.

4. קורצים כ-100 עיגולים ומסדרים בתוך התבנית. בחצי מכמות העוגיות קורצים במרכז עיגול נוסף בקוטר 1 סנטימטר.

5. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות עד להזהבת הבצק, מוציאים ומצננים.

6. מזלפים במרכז העיגול השלם את ריבת התות ומכסים בעיגול עם החור. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.

כתבות נוספות


שלישייה מנצחת: בריוש שלושה שוקולדים

שלישייה מנצחת: בריוש שלושה שוקולדים

בצק רך ומושלם ממולא בשוקולד חלב, מריר ולבן. נשמע כמו חלום? מסכימים. אז תנו לנו להגשים לכם אותו עם מתכון ששווה כל רגע שתשקיעו בו...

עסק קיש: קיש בצל וכרישה צרפתי

עסק קיש: קיש בצל וכרישה צרפתי

בצק פריך, מלית עשירה ורוטב רויאל מפנק. מתכון לקיש של שיככב על שולחן חג השבועות שלכם

קבלו עדכונים חמים וטעימים ישירות לתיבת המייל שלכם:
ליד הקפה בפסח: מתכון לעוגיות לינזר
תפריט נגישות