המתכונים שלנו

פינוק רענן לחורף: קרוסטיני עגבניות ואבוקדו

חורף זה ממש לא רק עונת המרקים - זו גם עונת האבוקדו. קבלו מתכון קליל ומלא טעמים עם חומרי גלם טריים ונפלאים

כשאבוקדו הוא טוב  - הוא הכי טוב שיכול להיות. הנה מתכון שמתאים במיוחד כמנה ראשונה או כארוחה קלה

קרוסטיני עגבניות ואבוקדו


המרכיבים:

כיכר לחם מחמצת בעבודת יד

8 כפות שמן זית
4 עגבניות בשלות בגודל בינוני, חתוכות לרבעים
12-15 עגבניות שרי בשלות
אבוקדו גדול ובשל
2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
מעט טימין ואורגנו מיובשים
מלח ופלפל לפי צורך
בצל ירוק קצוץ


אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר כסף ועליה מסדרים
    את פרוסות העגבניות ועגבניות השרי. מזלפים מעל שמן זית ומפזרים טימין, אורגנו,
    מלח ופלפל. צולים למשך 25-30 דקות עד שקליפת העגבניה נסדקת.
  2. פורסים את הלחם לפרוסות בעובי ס"מ, מזלפים שמן זית ומפזרים אורגנו, מלח ופלפל.
  3. אופים בתנור בחום של 160 מעלות כ-7-13 דקות עד שהלחם נהיה פריך.
  4. חותכים את האבוקדו לקוביות וסוחטים לימון מעל. חותכים את העגבניות לקוביות גסות ומערבבים את העגבניות והאבוקדו בקערה.
  5. מניחים את פרוסות הלחם על צלחת הגשה ומעליהן מפזרים את העגבניות, אבוקדו ובצל ירוק קצוץ.

ניתן לפורר מעל בולגרית מעודנת 16% של פיראוס להעשרת הכריך

לקולקציית לחמי המחמצת של רולדין

כתבות נוספות


אין חגיגה בלי עוגה: כל הדרכים להרמת אירוע מוצלח

אין חגיגה בלי עוגה: כל הדרכים להרמת אירוע מוצלח

ימי הולדת, גיוס לצבא או שחרור, הולדת הבן, אירוסי הבת – הסיבות לחגוג, בגדול ובקטן, נמצאות בכל מקום ובכל זמן. עם הטאץ' הנכון, האירועים הקטנים...

"השאיפה היא שללקוחות שלנו אף פעם לא ישעמם אצלנו"

אם גם אתם מאלה שמתרגשים מקולקציות החגים שלנו, הגיע הזמן שתכירו מקרוב את האיש מאחורי הפינוקים: השף קונדיטור הראשי של רולדין, שלומי פדידה מספר בראיון...

קבלו עדכונים חמים וטעימים ישירות לתיבת המייל שלכם:
ליד הקפה בפסח: מתכון לעוגיות לינזר
תפריט נגישות