המתכונים שלנו

ליד הקפה בפסח: מתכון לעוגיות לינזר

עוגיות הלינזר המוכרות והאהובות בגרסה כשרה לפסח שתפנק אתכם במהלך החג בלי יותר מדי עבודה ובטעמים ביתיים

עוגיות לינזר

המרכיבים (לתבנית מרובעת בגודל 30*20):

לבצק פריך שקדים:

60 גרם חמאה

90 גרם אבקת סוכר

מקל וניל

1 ביצה

110 גרם שקדים טחונים

20 גרם קוקוס

10 גרם קורנפלור

70 גרם קמח תפוחי אדמה

400 גרם קונפיטורת פירות יער

לשטרויזל קוקוס ושקדים:

100 גרם סוכר

100 גרם חמאה קרה

מקל וניל

100 גר'םשקדים טחונים

100 גרם קוקוס טחון

170 גרם קמח תפוחי אדמה


אופן ההכנה:

1. לבצק פריך שקדים: במיקסר עם וו גיטרה מקרימים את החמאה, הוניל ואבקת הסוכר.

2. מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את הביצה, עד לקבלת מסה אחידה.

3. מוסיפים את כל יתר החומרים לתערובת החמאה תוך ערבוב איטי במיקסר.

4. מורחים בעזרת פלטה על תבנית אפייה. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות. מוציאים ומצננים.
5. מורחים את קונפיטורת פירות היער.

6. לשטרויזל קוקוס ושקדים: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת פירורית.

7. מפזרים שכבה אחידה על קונפיטורת פירות היער

8. אופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.

9. מקררים, מפזרים אבקת סוכר מלמעלה וחותכים לקוביות.

כתבות נוספות

קבלו עדכונים חמים וטעימים ישירות לתיבת המייל שלכם:
תפריט נגישות