המתכונים שלנו

לא דוקר, ממכר: לחם קיפוד

לחם מחמצת טרי, חומרי גלם מעולים וממש מעט עבודת הכנה. קבלו הצעה למנה ראשונה לחג השבועות שכל האורחים יאהבו ויתלשו ממנה חתיכות

המרכיבים:

כיכר לחם מחמצת בעבודת יד

125 גרם ממרח פסטו

125 גרם ממרח עגבניות מיובשות

8 שיני שום כתושות

100 גרם פתיתי מוצרלה של השף הלבן

5 כפות שמן זית איכותי

בצל ירוק, קצוץ דק

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר כסף.
  2. בעזרת סכין חדה חורצים את כיכר הלחם לאורך ולרוחב, שימו לב לא להגיע עם הסכין עד לתחתית הכיכר.
  3. מערבבים בקערה את ממרח הפסטו, ממרח העגבניות המיובשות והשום הכתוש.
  4. מניחים את כיכר הלחם במרכז התבנית על גבי נייר הכסף וממלאים את החריצים בתערובות הממרחים ופתיתי המוצרלה.
  5. מורחים בנדיבות את כיכר הלחם בשמן זית ומכניסים לתנור ל-10 דק אפייה.
  6. מוציאים, מפזרים בצל ירוק קצוץ לקישוט ומגישים לשולחן.

עוד מתכונים מעולים עם לחם:

קרוסטיני עגבניות ואבוקדו

קרוטונים ביתיים

כתבות נוספות


חגיגה בלבן: כל מה שצריך בשביל ארוחת השבועות המושלמת

חגיגה בלבן: כל מה שצריך בשביל ארוחת השבועות המושלמת

אם בראש השנה ובליל הסדר אנו כפופים לאילוצים ולמאכלים שונים, לארוחת שבועות יש רק כלל מנחה אחד: גבינות, והרבה. ואם כבר יד חופשית, זה הזמן...

להתפנק בלבן: עוגת גבינה גבוהה קלאסית

להתפנק בלבן: עוגת גבינה גבוהה קלאסית

אחרי הקישים, הסלטים, המטבלים והפוקצ'ות, קבלו את הכוכבת האמיתית של ארוחת חג השבועות: עוגת הגבינה

קבלו עדכונים חמים וטעימים ישירות לתיבת המייל שלכם:
עוגות לכל אירוע ברולדין
תותים לנצח: עוגיות ריבה שכולם אוהבים
תפריט נגישות